Ferieidyll sentralt på Bjorli
 

Vintercampingen som er åpen hele året

 
Bjorli Vcamping_-72.jpg

Romslig camping med både døgnplasser og faste plasser

Vi har mange døgnplasser hvor du kan stå med vogn eller bobil.
Bjorli Vintercamping ligger sentralt på Bjorli med gangavstand til serveringsteder, butikker og aktiviteter.

Trådløst nett, moderne sanitæranlegg og kabel-TV

Vi har plass til 110 faste vogner. Flere av våre faste gjester har vært her siden starten i 1994. Noen av vognene har gått i arv, og nye generasjoner har tatt dem i bruk.

I tillegg har vi fire hytter vi leier ut på åremål.

Campingplassen har to sanitæranlegg, det nyeste fra 2015. Nybygget har flotte og romslige familierom med separate dusjer og toalett. Det er kort gangavstand til begge sanitæranleggene på campingplassen. 

På plassen finner du trådløst nett og kabel-TV. Du kan også bytte gassflaske hos oss. Vi er forhandler for Aga-gass. Sett den tomme utenfor døra, så kommer vi og bytter til ei ny.

Fra sommeren 2018 kan du også leie el-sykkel hos oss – i samarbeid med Bjorli feriesenter.

 

 

Bjorli Vcamping_-80.jpg

Bjorli sentrum

Fra Bjorli Vintercamping (rødt symbol med campingvogn) er det gangavstand til dagligvarebutikk, serveringssteder og andre butikker og aktiviteter i Bjorli sentrum – se kartet nedenfor. På Bjorli finner du alt du trenger til ferien!

 

 

Bjorli Vcamping_-61.jpg

Ski in – ski out – både langrenn og alpint

Campingplassen ligger to steinkast fra skiheisen og med langrennsløypa rett utenfor døra. Du har god utsikt til barnebakken, slik at du kan nyte en bok i solveggen mens barna leker seg. Bjorli Skisenter er blant de første alpinanleggene som åpner hver sesong – og de har ofte pudderalarm.

Bjorli-Lesja Løypelag sørger for trikkeskinner hele vinteren. Det kommer tidlig snø i lysløypene, slik at løypene ofte er preparert fra månedsskiftet oktober/november, og med mye nedbør gjennom vinteren er det ofte langrennsløyper til etter påske.

 

Bjorli Vcamping_-94.jpg